کیک شکلاتی خیس با گلابی(Çikolatalı Armutu Islak Kek)

مواد لازم برای کیک:

تخم مرغ                 ۳عدد

آرد                          ۴ق.سوپخوری

شکر                      ۱لیوان

پودر فندق              ۲قاشق سوپخوری

روغن مایع              ۱فنجان

شیر                       ۱فنجان

وانیل                      ۱پاکت

بکینگ پودر             ۱پاکت

کاکائو                    ۲قاشق سوپخوری

مواد لازم برای وسط کیک:

گلابی                     ۲عدد

شکر                      ۲قاشق سوپخوری

مواد لازم برای  سس کیک:

شیر                        ۱.۵لیوان

روغن                     نصف فنجان

شکر                     ۲قاشق سوپخوری

کاکائو                   ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرفی ۳عدد تخم مرغ را میشکنیم و همراه با شکر با همزن میزنیم و ۱فنجان شیر و ۱ فنجان روغن مایع را ریخته و۲ ق.سوپخوری کاکائو و ۲ق.سوپخوری پودر فندق را اضافه کرده و با همزن بزنید.وسپس۴ ق.سوپخوری آرد و۱پاکت وانیل و ۱ پاکت بکینگ پودر را ریخته و مخلوط کنید و مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و در فری که قبلا روشن کرده اید بگذارید با دمای ۱۷۰ درجه بپزد.

در این فاصله که کیک میپزد مواد میانی کیک را آماده کنید.ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و ریز خرد کنید و ۲ق.سوپخوری شکر را اضافه کرده و در ماهی تابه ای تفت دهید تا گلابی ها نرم شود.

طرز تهیه سس کیک:

در ظرفی ۱.۵لیوان شیر و روغن مایع و ۲ ق.سوپخوری شکر و ۱ق سوپخوری کاکائو را مخلوط کنید.

کیک که پخته شد  بگذارید کمی خنک شود سپس یک برش افقی از وسط کیک بزنید و لای کیک با گلابی ها بپوشانید و رویش نصف سسی که آماده کرده ایم بریزید و نصف دیگر کیک را رویش بگذارید و مابقی سس را روی کیک بریزیدو سپس کیک را از قالب برگردانید و رویش را با شکلات آب شده و مروارید های رنگی خوراکی تزئین کنید.