مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ ۳عدد
آرد ۴ق.سوپخوری
شکر ۱لیوان
پودر فندق ۲قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱فنجان
شیر ۱فنجان
وانیل ۱پاکت
بکینگ پودر ۱پاکت
کاکائو ۲قاشق سوپخوری
مواد لازم برای وسط کیک:
گلابی ۲عدد
شکر ۲قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس کیک:
شیر ۱.۵لیوان
روغن نصف فنجان
شکر ۲قاشق سوپخوری
کاکائو ۱قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
در ظرفی ۳عدد تخم مرغ را میشکنیم و همراه با شکر با همزن میزنیم و ۱فنجان شیر و ۱ فنجان روغن مایع را ریخته و۲ ق.سوپخوری کاکائو و ۲ق.سوپخوری پودر فندق را اضافه کرده و با همزن بزنید.وسپس۴ ق.سوپخوری آرد و۱پاکت وانیل و ۱ پاکت بکینگ پودر را ریخته و مخلوط کنید و مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و در فری که قبلا روشن کرده اید بگذارید با دمای ۱۷۰ درجه بپزد.
در این فاصله که کیک میپزد مواد میانی کیک را آماده کنید.ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و ریز خرد کنید و ۲ق.سوپخوری شکر را اضافه کرده و در ماهی تابه ای تفت دهید تا گلابی ها نرم شود.
طرز تهیه سس کیک:
در ظرفی ۱.۵لیوان شیر و روغن مایع و ۲ ق.سوپخوری شکر و ۱ق سوپخوری کاکائو را مخلوط کنید.
کیک که پخته شد بگذارید کمی خنک شود سپس یک برش افقی از وسط کیک بزنید و لای کیک با گلابی ها بپوشانید و رویش نصف سسی که آماده کرده ایم بریزید و نصف دیگر کیک را رویش بگذارید و مابقی سس را روی کیک بریزیدو سپس کیک را از قالب برگردانید و رویش را با شکلات آب شده و مروارید های رنگی خوراکی تزئین کنید. |