غذاهای ترکی

غذاهای ترکی

غذاهای ترکی

غذاهای ترکی

کدو کباب ترش (اکشیلی کاباک)


 

مواد لازم:یک کیلو کدو کباب
۷۵۰ گرم گوشت سینه مرغ خورد شده
دو عدد پیاز
دو عدد گوجه فرنگی
دو قاشق غذاخوری کره گیاهی
یک فنجان قهوه خوری روغن مایع
یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق مربا خوری رب فلفل
یک قاشق مرباخوری نمک
یک عدد لیمو ترش

طرز تهیه:

پوست کدو کبابها راگرفته، شسته و حلقه حلقه خورد کرده روی آنها کمی نمک بپاشید.
کره را داخل ماهیتابه ریخته گاز را روشن کنید تا آب شود، گوشت خرد شده مرغ را اضافه کنید.
داخل ماهیتابه دیگر پیازها را ریخته کمی روی آتش نگه دارید تا رنگشان صورتی شود، رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه نموده بهم بزنید و کوشت مرغ را به آن اضافه نمایید.
داخل قابلمه دو قاشق روغن ریخته، حلقه های کدو کباب را بچینید روی آنها آب مرغ و گوشتش را اضافه کنید بهمراه کمی رب و به مین ترتیب طبقه طبقه اماده کنید.
سسی که آماده کردید بهمراه نخود که از قبل پخته شده و آب لیمو را هم اضافه کنید. روی همه اینها هم گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه بگذارید. وقتی به جوش امد بگذارید کمی روی آتش ملایم بپزد.
وقتی کاملاً پخت حلقه های گوجه فرنگی را برداشته، قابلمه را تماماً روی دیس برگردانید و حلقه های پخته شده گوجه فرنگی را دوباره روی غذا بچینید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد